Com Heretem?
 
   

INTRODUCCIÓ

 

L'herència biològica o l'estudi de la transmissió dels caràcters hereditats d'una generació a la següent, obeeix uns principis bàsics que foren proposats per primera vegada per Gregor Johan Mendel a mitjans del segle XIX.

Els seus descobriments i aportacions al món de la ciència han sigut clarament reveladors, encara que en el seu moment foren uns estudis que passaren desapercebuts entre les societats científiques. Hauríem de preguntar-nos el perquè d'aquest fet.

Avui coneixem, que eixos caràcters que es transmeten de pares a fills es troben en els gens que estan als cromosomes. Entenent les lleis de Mendel i amb l'estudi de caràcters determinats per un sol gen, es fàcil comprendre l'herència que reben els descendents.

Mira't i pregunta't, per què tens el mateix grup sanguini que la teva mare, o per què el teu millor amic pot doblegar la llengua i tu no.

Estudiarem diverses característiques dels éssers vius que es manifesten externament de manera morfològica i entendrem la transmissió d'eixe caràcter. 

   
   
Webquest elaborada per BGM amb