Condició física, salut i esport.
 
   

INTRODUCCIÓ

 

L’àrea d’esports de l’Ajuntament de la teva ciutat ha decidit dur a terme un projecte per fomentar la pràctica esportiva entre els nens en edat escolar. Per això, ha engegat un període de recollida de propostes, demanant a grups d’experts en el món de l’esport la seva elaboració.

 

Els grups de treball estan formats per quatre membres, i cada grup ha d’aportar informació a l’Ajuntament sobre un dels sis esports que el consistori vol incloure al seu projecte:

- Futbol

- Handbol

- Voleibol

- Basquetbol

- Rugbi

Floorball

 

Vosaltres sou un d’aquests grups. Per tant, heu de triar quin és l’esport respecte del qual voleu fer la vostra investigació. Cada grup d’experts ha d’estar format per:

- Esportista. Ets un jugador habitual d’aquest esport. Tens anys d’experiència competint i entrenant i pots aportar informació respecte la pràctica.

- Preparador físic. Coneixes perfectament com funciona el cos, com es cansa, com progressa i com es recupera durant l’esport, així com tècniques de millora del rendiment.

- Entrenador. Portar equips és el teu fort. Coneixes els secrets del teu esport: tècnica, tàctiques, alineacions, i saps treure el millor de cada jugador.

- Metge esportiu. Ets un metge especialitzat en l’àrea de l’esport. Saps com afecta l’esport a la salut, el tractament de les lesions, i els riscos que es poden derivar d’una mala pràctica. Vetllar pels jugadors i la seva salut és la teva tasca.

 

   
   
Webquest elaborada per Anna, Ignasi i Iván amb