COM PODEM ERADICAR LA POBRESA ?
 
INTRODUCCIÓ

Fa molts segles la societat acceptava que una persona podia comprar altres persones ( esclaus), fins que la idea que tots érem iguals en dignitat va fer insostenible l'existència d'esclaus. A finals del segle XIX i principis del XX també va reeixir, després de moltes reivindicacions ,que les dones també tenien dret a votar.

Aquests són dos exemples de desigualtats i injustícies que la humanitat ha anat superant en molts països. Actualment hi ha milions de persones atrapades en la pobresa i molta gent que mort de fam i malalties guaribles. Avui dia hi ha suficients mitjans  per eradicar la pobresa.Som la primera generació en la història que té l'oportunitat  de solucionar  aquest greu problema. Podem ignorar aquest fet ?  Continuarem vivint com si això no ens afectés a nosaltres ? 

Si volem contribuir a l'eradicació de la pobresa ens cal saber què és la pobresa, quines causes la provoquen i quines són les solucions.Aquest treball en grup és un repte per contestar aquestes preguntes i actuar en conseqüència.

 

   
   
Webquest elaborada per Jaume Pera amb