Asclepi, un deu grec al museu
 
INTRODUCCIÓ

Benvolgut amic, benvolguda amiga, em presentaré, sóc el déu grec Asclepi i em podeu trobar al jaciment d’Empúries, a l’Escala (Alt Empordà).

Jo sóc una escultura de marbre i no puc parlar però si m’observes amb atenció i observes tot el que hi ha al meu voltant podràs trobar molta informació. Per què m’adoraven els antics grecs? Qui em va construir? Per què estic a Empúries? Quin aspecte tenia abans que el pas del temps m’hagi anat destruint?

Per fer aquesta recerca et volem ajudar amb aquesta WebQuest a través del menú que trobaràs a cadascuna de les pàgines.

En totes les pàgines trobaràs doncs, a la part inferior, un menú seqüencial que t'anirà portant a cadascun dels apartats d'aquesta activitat. Has de seguir-los en el mateix ordre en el qual apareixen, tot i que en qualsevol moment pots anar als altres apartats d'aquesta WebQuest

En primer lloc en l'apartat "Tasca" s'explica què és el que has de fer concretament. En "Procés" tens orientacions, pas a pas, de com us heu d'organitzar dins de la classe i quins són els temes que haureu d'investigar. En aquest apartat, a més, comptareu amb una sèrie de referències concretes a recursos que us ajudaran en el vostre treball: llibres, vídeos, cdroms i pàgines web. En l'apartat "Avaluació" s'explica quins són els aspectes dels quals se us avaluarà i finalment a "Conclusions" teniu una reflexió final sobre aquesta WebQuest.

Endavant!

   
   
Webquest elaborada per Lidia Cerdà amb