FEM UN BON ÚS DE LES NOVES TECNOLOGIES!
 
INTRODUCCIÓ

Benvinguts nens i nenes aquesta webquest!!! 

Sabíeu que vol dir fer un bon ús d'internet?

Sabíeu que no tot el que surt a internet és bo? 

Aquí uns donarem uns quants consells perquè tingueu cura de l'ús que feu quan us conecteu a internet. Cal que tingueu un horari, i que els papàs poguin fer un control del que feu quan esteu conectats

Els nostre 10 consells són:

 

1 Internet és un lloc on pots trobar coses bones i divertides però també pots trobar d’altres que són dolentes i que poden fer molt mal.

2 Els teus amics de debò són la gent del teu barri, de la teva i de la teva família. En Internet no cridis amics a qualsevol personal que es comuniqui amb tu,aquests no ho són, aquests no et coneixen.  Hi ha vegades que les persones majors es fan passar per nens, i els nens per majors.

3 Si algú et pregunta coses com on vius, si tens telèfon, o vol que li enviïs fotos, o et diu que posis  la webcam, o et diu que quedis amb ell o ella, avisa a papà o mamà. Això deixa'l per als teus amics de veritat, als quals ja coneixes  en persona.

4 Mai acceptis coses que t'enviïn desconeguts o amics i no hagis demanat tu primer. Algunes vegades poden espatllar l'ordinador i hi ha gent que envia coses que no són bones.

5 No posis fotos teves o dels teus amics. No diguis on vius ni el teu número de telèfon. Els teus amics ja el saben, i només t’ho poden demanar persones que ha coneguis físicament.

 6 No insultis a ningú, ni  molestis, ni amenacis. Sempre es pot saber qui va escriure o va posar fotos en Internet i sabran que has estat tu.

7 Si algú t'insulta, et molesta o t'amenaça, avisa als teus pares perquè no ho tornin a fer.

8 Si estàs buscant una mica en Internet i et trobes coses que no són per a nens avisa als teus pares. No et doni vergonya, ni por, perquè passa algunes vegades, fins i tot als majors.

9 No tot el que veus a Internet i a la televisió és veritat. És important que davant dubtes preguntis als papàs.

10. Sobretot no oblidis que sempre que tinguis un dubte pregunta als teus pares. Ells t'ho explicaran i t'ajudaran. Després de tot són els quals més volem que apreguis a gaudir d'Internet i no tinguis problemes a l'usar-lo.

 

 

   
   
Webquest elaborada per alba vane maricruz esther amb