3 PUNTS COL·LEGA!!!!
 
INTRODUCCIÓ
 Aquesta setmana la direcció de l’escola ha rebut la notícia que un excel·lent jugador de bàsquet del país del sol naixent ens visitarà aquesta primavera. 

Es tracta d’una persona molt coneguda en el seu país i que durant la dècada dels 80 també ho va ser en el nostre. El seu nom és Kappei Sakamoto, tot i que nosaltres el coneixem amb un altre nom.

En Kappei ha estat reconegut per aportar noves tècniques de joc al món del bàsquet. De fet,  algunes d’elles només estan a l’abast de jugadors que dominen molt bé la pilota.

Algunes d’aquestes noves incorporacions són la seva tècnica del paracaigudes, la de la hipnosis i el seu famós tir del gat.

En Kappei Sakamoto disposa, a més d’una magistral tècnica individual, d'un tir exterior increïblement efectiu. Li agrada celebrar amb entusiasme cadascuna de les cistelles de 6,25 que anota, i cada vegada que n’aconsegueix una sempre crida: 3 PUNTS COLEGA!!!!!

Tenint en compte  la importància d’aquesta persona dins el món de l’esport, és per a la nostra escola un gran privilegi poder gaudir de la seva presència d’aquí no res.

 

En Kappei Sakamoto ha escollit el CEIP Can Sorts perquè se n’ha assabentat que entre els seus alumnes de cinquè hi ha grans jugadors i jugadores de bàsquet que disposen de tècniques secretes desconegudes per a la resta del món.

 

En Sakamoto està cansat de jugar al seu país. Allà ha aconseguit tots els premis i reconeixements que un jugador pot assolir. Necessita de noves motivacions per seguir jugant a bàsquet. És per aquest motiu que ens visitarà properament.

 

A més, algunes fonts d’informació secretes també asseguren que si li agrada l’escola i veu que els nens i nenes són molt llestos pot ser que vulgui jugar al nostre costat.

   
   
Webquest elaborada per Sergi amb