FONAMENTS BIOLÒGICS DE L'EDUCACIÓ

INTRODUCCIÓ

 
 

En Marc és un company de classe, de la carrera de Pedagogia. Tot i que té una cara força inexpressiva, físicament s’assembla molt a vosaltres i d’entrada sembla intel·ligent. A la universitat sempre va sol i hi ha cops que la seva conducta us sorprèn. De fet, des de fa temps us heu adonat que és un noi estrany i diferent a la resta.

A classe, a vegades sembla poc motivat, absent i distret. Alguns cops, quan hi parleu es posa nerviós, el seu pensament perd coherència, li és impossible concentrar-se i comença a dir paraules que no tenen sentit. A més té uns canvis emocionals molt sobtats, perquè en un moment passa d’estar ben alegre a voler plorar.

Fins i tot, un dia us va deixar ben espantats quan va venir tot content a classe i, després d’explicar-vos que sabia que l’estaven perseguint uns homes, es va angoixar i semblava molt deprimit. Per tot això, alguns companys i companyes se’n riuen d’ell i li fan burles.

Com que al vostre professor no li agrada aquesta situació, ell voldria que descobríssiu per què en Marc es comporta així, ja que sap que és diferent.

Què li passa a en Marc?


 

 

 

 

 

 

 


 
Webquest elaborada per Almudena - Begoña - Glòria - amb