Benvinguts al Mont Olimp!

INTRODUCCIÓ

BUSQUEM ALS DÉUS I DEESSES DE L’OLIMP!

Hola, sóc Zeus, el rei dels Déus i les Deesses gregues  i us dono la benvinguda a aquest reialme llegendari, l’Olimp, el cim de la muntanya grega del mateix nom. En aquest palau, no tan sols hi visc jo. Tota la meva família suma un total d’onze persones!. La veritat és som una gran colla, oi que  si?

M’he assabentat de la vostra intenció en fer una gran festa mitològica, i com molt bé hauríeu de saber, aquest festival no seria a l’estil de l’Antiga Grècia sense pagar tribut a nosaltres, els déus, els quals han estat honorats pels grecs des de l’antiguitat. Però primer de tot, per fer-ho correctament, els haureu de buscar.

No us amoïneu nois i noies de l’escola Banús, jo estaré aquí per ajudar-vos en la vostra recerca a mesura que us embarqueu en aquesta nova aventura, on haureu de recollir la informació  necessària per trobar-los. Al final d’aquesta investigació, sentireu que sou capaços de conèixer-los tots suficientment com per experimentar la seva presència, inclosa la meva, en la vostra festa mitològica.

Dit això, jo, Zeus, déu suprem de L’Antiga Grècia us dono el permís per endinsar-vos dintre del meu palau on coneixereu més a fons la vostra missió i la resta dels déus i les deesses. Per fer-ho cliqueu a l’opció TASCA.Webquest elaborada per Eva amb