CONEIXEM LA CUINA CATALANA!

INTRODUCCIÓ

Hola nens i nenes! Que em coneixeu?

Sóc una nena de la Xina, em dic Pucca, tinc 8 anys i, com tots els xinesos, menjo amb bastonets. L'altre dia, a l'escola, la mestra ens va explicar que a altres indrets del món utilitzen altres estris per menjar i no mengen com nosaltres. A mi això em va estranyar molt... com es pot menjar millor si no és amb bastonets!?! Vosaltres coneixeu altres estris per menjar? Jo tota la vida que he menjat així!

Com que la mestra es va adonar que no en sabia gaire d'aquest tema em va proposar que viatgés a altres cultures per conèixer els estris que utilitzen per menjar, quins plats són els més típics del seu país i com anomenen als diferents aliments. La primera destinació és... Catalunya! I per això em teniu aquí demanant la vostra ajuda per poder conèixer totes aquestes coses que m'ha demanat la mestra. Què us sembla? Oi que m'ajudareu? Així aprendrem tots una mica més, jo que ho desconec completament i vosaltres que ja en sabeu bastant sobre el tema però que encara hi podeu aprofundir més!

Potser us semblarà estrany que em dirigeixi a vosaltres en català quan només sé parlar xinès i anglès. Us explico, tinc un amic que em tradueix per a què em pogueu entendre, però com ja he dit abans tinc interés en aprendre una mica la vostra llengua, sobretot el nom d'alguns aliments.

Us animeu a ajudar-me??? Vinga va! Som-hi!Webquest elaborada per Myriam, Elisabeth, Natalia. amb