Saps què menges?

INTRODUCCIÓ

 
 

Aquesta WebQuest és per a alumnes de 1ºESO de Ciències de la Natura. En aquesta deureu realitzar la tasca sobre aliments vegetals que apareix a continuació.

Saps què menges?


Les plantes constitueixen la base de la nostra alimentació. Debem ser conscients, per tant, de que les nostres decisions com a consumidors poden influir de forma positiva o negativa en l’entorn.

Però, sabem realment quin tipus de productes consumim? On s’han cultivat i com? Com s’han tractat i manipulat fins que arriben a la nostra casa?

Per exemple, les plantes modificades genèticament conegudes popularment com a plantes transgèniques, formen part de la nostra dieta, però no som conscients de que les estem consumint. Però, què és un aliment transgènic? Com s’obté? És beneficiós o nociu per a la salut i el medi ambient? Com podem saber si estem consumint aquest tipus de productes?

Per a participar en aquest debat social, del que es parla constantment en l’actualitat, de forma activa i entendre les repercussions, tant positives com negatives, és necessari saber que són els organismes modificats genèticament (OMG), com s’obtenen, les diferències amb les altres plantes, i les seues conseqüències.

Llicència de Creative Commons 
 
Webquest elaborada per amb