Anem de congrés

INTRODUCCIÓ

 
 

Benvolguts amics,

Tenim el plaer d’anunciar-vos la celebració del I Congrés universitari sobre recerca científica que tindrà lloc a la Universitat el proper 14 de juliol de 2012.

Per mitjà d’aquesta circular, els membres del comitè organitzador volem expressar el gran goig que comporta la posada en marxa per primera vegada d’un congrés en què l’alumnat universitari de 1r curs hi participarà activament. En efecte, aquest congrés s’adreça exclusivament a estudiants universitaris que tinguin interès en la investigació i que desitgin conèixer personalment allò que suposa la difusió científica, en concret, la participació en congressos.

Així, els participants al congrés tenen l’oportunitat de poder pesentar els seus treballs de recerca elaborats durant el segon curs de batxillerat a tot el conjunt de la comunitat científica assistent. La participació al congrés implica la realització de diverses pràctiques inspirades en un context ben real com és el món de la investigació (consulteu l’apartat Tasques per conèixer amb detall les activitats que haureu de dur a terme), cosa que permetrà als participants posar en pràctica tot un conjunt d’habilitats com ara les comunicatives, al mateix temps que els servirà de preparació per a futures ocasions, perquè, com és sabut, la participació en congressos és una activitat ben freqüent entre les persones que es dediquen a la investigació.

Us convidem a participar-hi.

Cordialment,

El comitè organitzador.


 
 
Webquest elaborada per Margalida Adrover amb