Com podem escollir un bon equipament esportiu?

INTRODUCCIÓ

 
 

Les persones que dissenyen objectes sempre tenen present que aquests han de suportar forces. Aquestes forces aplicades a un cos s’anomenen esforços i poden fer que aquest es trenqui o es deformi. T’imagines una bicicleta que a mesura que hi puges es deforma? I una taula que al deixar-hi els plats es trenca? Per a que no passi això cal conèixer molt bé quins esforços actuen en l’objecte i dissenyar una estructura ben resistent. A part de la forma de l’estructura, també són importants els materials de què està feta. Creus que seria útil dissenyar un pont fet només de plàstic? I un prestatge de plastilina?  

El que pretenem en aquesta WebQuest és que pugueu entendre què són les estructures, quins esforços suporten, quins tipus d’estructures existeixen o de quins elements estan formades. Tot això, ho veureu aplicat al disseny d’uns objectes que segur que us resulten familiars. Però això millor que ho llegiu més endavant, en l’apartat de les tasques a realitzar.  

Penseu també que teniu una gran força per fer aquesta tasca que se us ha encomanat i aquesta és el treball en grup. Si us coordineu bé entre vosaltres i cadascú és responsable de la seva funció tot aportant el seu granet de sorra, segur que aconseguireu amb èxit troba la solució al dilema plantejat.  

Som-hi, endavant amb la WebQuest!


 
 
Webquest elaborada per Mireia Piñol i Jordi Pipó amb