On som?
 
   

ESCENARI

 

Els déus i les deesses no som res sense els mortals. La societat en què vivíem ha canviat. Han passat anys, centúries, mil·lennis, però continuem existint perquè encara hi ha mortals que pensen en nosaltres. Però nosaltres trobem a faltar aquells mortals que, a més de pensar en nosaltres, hi creien. Per aquesta raó ens agrada recrear aquella societat, reviure el que feien, com vivien, què pensaven aquells homes i dones que ens retien culte.

És per això que nosaltres, les muses Cal·líope i Clio, tal i com fèiem a l’antiguitat, hem decidit inspirar els alumnes de llatí d’aquest curs perquè prenguin consciència del seu jo romà i contribueixin a la pervivència del que va ser el nostre món ara ja fa dos mil anys, tan canviat, però tan igual. Deixem a les seves mans l’estudi, la interpretació i la propagació del que van ser els romans de Tàrraco, dels indrets on van viure i del que hi van fer. 

En nom de tots els déus i deesses us agraïm l’esforç que fareu; com a recompensa, després que el barquer Caront us hagi deixat a la porta de l’Hades i el ca Cerber us n’hagi franquejat l’entrada, us reservarem un lloc d’honor a l’Illa dels Benaurats, al costat d’Aquil·les i dels herois de tots els temps. SALVETE!

   
   
Webquest elaborada per Montse Piqu amb