Calor i Temperatura
 
   

INTRODUCCIÓ

 

 Arnau vigila els macarrons que els he deixat bullint a l'olla, haig d'anar a portar uns papers al veí. 

- Sí , sí mare ja els vigilo, tranquil·la. Mmmmm però què diu la mare que vigili uns macarrons , què saltaran de l'olla i marxaran correns?  Què tenen vida pròpia?  Hi ha vegades que no entenc els grans.

-Bé vaig a veure aquests macarrons tant misteriosos... ja sé que els macarrons de la mare són els millors que he provat mai, però d'aquí a que s'hagin de vigilar... Quina sorpressa vaig tenir quan en apropar-me a l'olla fumejant. Caram !! el macarrons de la meva mare són especials!! Tenen vida pròpia aquests, no paren de moure's amb un ball hipnòtic, amunt i avall, amunt i avall.

En aquells moments es va despertar el meu esperit científic, i vaig suposar que sota dels macarrons hi havia quelcom que els feia saltar... Tot decidit vaig agafar la cullera de fusta i l'ansa metàl·lica per... Aaaaaaaaaaaaa! m'he cremat la mà! ràpidament la vaig posar sota l'aigua freda de l'aixeta.

-Què són tots aquests crits Arnau? Què ha passat res?

- M'he cremat amb l'olla!!

-Aiii fill meu que no t'expliquen res a l'escola... mai s'ha de tocar l'ansa metàl·lica quan està al foc, que no saps que condueix la calor.

- Una ansa metàl·lica condueix? Què és conduir la calor? 

   
   
Webquest elaborada per David Gonzalez Saba amb